Pro váš zrak


Oční lékař: Svědění očí v koutku oka

28.08.2012 00:47

Dobrý den, již delší dobu (více než rok) mě trápí svědění očí v koutku oka (je to opravdu nesnesitelné), oko mi celé zarudne a napuchá. Někdy se ráno probudím a na oko pres opuchnutí ani nevidím. Objevuje se to nepravidelně, ale cca jednou za měsíc. Byla jsem na alergologii, kde mi ale nic nezjistili, jen mi dali protialergenní kapky a zenaro. Dávala jsem pozor i na novou kosmetiku či prací prášky, ale myslím, že toto na to nemá vliv. Chtěla jsem zajít na oční, ale vždy, když si tam naplánuji cestu příznaky nemám, takže jsem tam dosud nebyla. Děkuji.

Dobrý den, vše opravdu svědčí pro alergii. Na alergologii se zjišťuje jen základní spektrum alergenů a na některé se tedy nepřijde. Doporučuji kapat pravidelně ony kapky na alergii a domluvit se s ošetřujícím oftalmologem na akutní návštěvě v den, kdy se dostaví příznaky (bez předchozího objednání).

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————