Pro váš zrak


Oční lékař: Slzení očí v noci po operaci očních víček

13.09.2012 04:51

Dobrý den, mám problém a koukám na této diskuzi že nejsem sama:-(. Před 3 měsíci jsem podstoupila operaci horních víček (pouze z estetických důvodů). Operace, hojení a vše proběhlo v pořádku. Až tedy na to, že mě v noci permanentně slzí oči. Není to každou noc, ale např. 3 x v týdnu apod.. Den po takové noci i hůř vidím, zamlženě a trochu dvojitě. Poprvé se to objevilo po dni stráveném celém u vody na slunci (takže v brýlích), proto jsem radši navštívila oční lékařku, nebyla jsem si jistá kvalitou mých brýlí co se týká UV filtru a ta se opravdu ukázala špatná, s prasklinkama. Lékařka to přičetla tomuto a napsala mi oční kapky. Týden jsem slzela a špatně viděla permanentně ale zlepšovalo se to až odeznělo. Jenže od té doby se to prostě občas stává a není možno vysledovat souvislost s čímkoliv. Je tedy možné, že je to následek operace? A pokud ano, dá se to nějak napravit?? Můj operatér mi na kontrole sdělil že operace nemůže mít s tím slzením nic společného a že se s tím ještě u nikoho nesetkal. Děkuji Vám moc za odpověď - prosím na můj mail.

Dobrý den, vzhledem k odstupu od operace je možné, že jste již před zákrokem trpěla mírnou poruchou slzného filmu a aplikovaná mast, tuto poruchu zhoršila. Kupte si volně prodejné prodejné umělé slzy. A to přes den ve formě kapek (3x denně a případně dle potřeby) a na noc ve formě gelu. Stav by se měl během několika týdnů upravit.

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————