Pro váš zrak


Oční lékař: Sensitivní nositel a uživatel kontaktních čoček

07.08.2012 03:24

Dobrý den, nosím kontaktní čočky asi 2,5 roku (stejnou značku a stejný typ). Když jsem byla u moře, tak mi začalo vždy večer a ráno červenat jedno oko. Přes den, když jsme měla čočky, to bylo dobré. Po návratu jsem šla k očnímu lékaři, který mi udělal výtěr oka a čočky poslal na rozbor. Při rozborech ale nic nenašli. Doktor řekl, že čočky nemám nosit ještě 6 týdnů až 2 měsíce, ale už jednou jsem si čočky vzala na 2 dny a oko bylo dobré, ale včera jsem si opět musela vzít čočky a dnes jsem měla oko zase červené. Může to být z těch čoček? Dočetla jsem se, že propouští málo kyslíku. Mám změnit čočky? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, ve Vašem případě doporučuji dbát na to , aby materiál v oku, které obsahují kontaktní čočky, byl maximálně šetrný k Vašemu oku a splňoval podmínky pro sensitivního nositele a uživatele kontaktních čoček. Proto zvolte kontaktní čočku s maximální propustností kyslíku k vaší oční rohovce a vysokým procentem vody. Takovou kontaktní čočkou je Acuvue osasys, hydrogensilkonová 14- denní kontaktní čočka vyvinutá pro nositele, kteří mají podobný problém jako Vy. Pro maximální pohodu doporučuji ještě použít lubrikační preparát typu Eyeye hydraclaire s provitataminem B5, ten se aplikuje přímo přes kontaktní čočku do oka během dne. Nabídku Acuvue oasys najdete na našem níže uvedeném webu v sekci 14-denní kontaktní čočky, lubrikační preparát Eyeye hydraclaire v sekci péče o čočky, oddíl kapky. Přeji maximální pohodu při nošení Vámi vybraných kont. čoček.

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————