Pro váš zrak


Oční lékař: Pravidelné kontroly nositelů kontaktních čoček

27.08.2012 23:06

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda na vašich klinikách provádíte pravidelné kontroly nositelů kontaktních čoček, nebo pacient přichází pouze v případě obtíží. Pokud pravidelné kontroly provádíte, zajímalo by mě, zda jsou hrazené zdravotní pojišťovnou, nebo si je klient platí sám, či zda jsou podmíněné odběrem kontaktních čoček na klinice. Děkuji, s pozdravem a přáním hezkého dne Z.

Dobrý den, paní Z., pravidelné kontroly nositelů kontaktních čoček samozřejmě  provádíme, kdy doporučejeme návštěvu ophtalmologa minimálně 1x za půl roku, při obtížích dříve, pacient při každé návštěvě hradí regulační poplatek ve  výši 30,- Kč. Odběr kontaktních čoček není podmíněn naším pracovištěm, ale zároveň doporučíme nositelům náš web, kde si může kontaktní čočky objednat za velmi dobré ceny. Přeji maximální pohodu při nošení Vámi vybraných kont. čoček.

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————