Pro váš zrak


Oční lékař: Na levé oko vidím rozmazaně a tmavě, jakoby přes tmavé sklíčko

13.09.2012 04:48

Dobrý den, na levé oko vidím rozmazaně a tmavě, jakoby přes tmavé sklíčko. Také mě u tohoto oka  svědí vnitřní koutek. Mám velmi unavené oči. Nosím brýle na čtení, poslední dobou se mi zdálo, že se mi celkově zhoršil zrak na blízko a že i přes brýle hůře vidím, ale když si zakryji levé oko a dívám se přes brýle jen pravým, vidím krásně, když se dívám levým okem vidím rozmazaně a tmavě. Poradíte o jakou vadu se jedná?

Dobrý den, navštivte očního lékaře. Pokud není obraz deformovaný (například nejsou zvlněné rovné linie) tak se jedná o šedý zákal, který je v dnešní době velmi snadno odstranitelný během krátkého ambulantního výkonu. Pokud je ale přítomna ona deformita pozorovaného předmětu, tak je třeba pomýšlet na problém se sítnicí. 

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————