Pro váš zrak


Oční lékař: Měkké torické kontaktní čočky

01.10.2012 02:57

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli existují na trhu čočky pro tyto hodnoty - pravé oko: -1, cylindr +2.5 115 st., levé oko: -1, +3 cylindr, 80 st. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, ve Vámi požadovaných hodnotách je možné objednat kontaktní čočky Biofinity toric, pouze osa se volí po 10 stupních , proto na pravé  oko zvolte hodnotu osy 110 st. Ostatní hodnoty zůstavají konstantní. Biofinity toric jsou měkké torické kontaktní čočky, výrazně zvyšující kvalitu vidění při astigmatismu. Jsou určené pro denní nošení s měsíční výměnou. Zásluhou využití exkluzivní technologie aquform a velmi prodyšných materiálů je dosaženo vysoké propustnosti kyslíku přes čočku, což výrazně zlepšuje komfort při jejich nošení. Nabídku najdete na našem webu v sekci torické kontaktní čočky. Přeji maximální pohodu při nošení Vámi vybraných kont. čoček.

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————