Pro váš zrak


Oční lékař: Krvácení do sklivce

28.09.2012 02:44

Dobrý den, pane doktore. Byl jsem prudce oslněn, po chvíli jsem začal vidět pohybující se kouř před okem. Je mi 61 let, léčím se s vysokým tlakem, jinak jsem zdráv. V nemocnici diagnostikovali krvácení do sklivce, je možná příčina oslnění? Dá se případně pocit kouře odstranit operativně pokud neodezní sám? Děkuji za odpověď. P.

Dobrý den pane P., spíše se bude jednat o náhodu než příčinou souvislost s oslněním. Příčinou krvácení jsou s největší pravděpodobností změny na cévách v důsledku vysokého krevního tlaku. U hemoftalmu se vždy nejdříve čeká na samovolné vstřebání, které může trvat až týdny. Nutné je pozorování postupného zlepšování. Pokud nedochází ani k pomalému vstřebávání, tak je indikována operace, při které se odsaje zakrvácený sklivec a ošetří se postižené místo na sítnici.

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————