Pro váš zrak


Oční lékař: Je nutné šilhání operovat?

19.07.2012 14:17

Dobrý den, prosím o radu, jsme z Mladé Boleslavi a máme 2-letou holčičku, která nám před 4 měsíci začala šilhat! Byli jsme u lékaře tady v MB a chtěli bychom navštívit i jiného odborníka! Podle toho co vše jsem se tady dočetla, je s největší pravděpodobností operace jediné řešení, nenašla jsem ani jeden příspěvek, že by se to odstranilo pouze cviky, jak nám bylo řečeno zde v MB. Chtěla bych prosím radu, abychom měli záruku, že se dceři dostane nejvyšší péče, je nutné navštívit soukromou kliniku a tedy zaplatit za jedno oko až 25tis.? Nebo i na soukromé klinice je možné žádat o úhradu za zákrok pojišťovnu? Popřípadě, když na to nebudeme mít peníze, jít rovnou do nemocnice? Děkuji všem za rady, tipy a doporučení!

15. 6. 2012 - Odpověď týmu oční kliniky OFTEX:

Dobrý den, jsou typy šilhání, které se ani neoperují (př. čistě akomodativní strabismus). Záleží i na tom, zda je postavení očí zcela upraveno při nošení správných brýlí. V takovém případě není operace indikována a cvičení je dostačující. Můžete se obrátit i na jakoukoli strabologickou ambulanci (často jsou při FN). Navštívit soukromou kliniku samozřejmě můžete. A kdyby jste se pro ni rozhodli, tak proplacení případného zákroku záleží na tom, zda má pracoviště uzavřenu smluvu s Vaší pojišťovnou na takovýto zákrok.

Číst dále: Je nutné šilhání operovat?

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————