Pro váš zrak


Kde najdu v e-shopu čočky biofinity multifocal? Kde si je mohu objednat?

30.11.2012 02:55

Po rozhovoru s lékařem s mým problémem to na mne spíše udělalo dojem, že multifokální čočky jsou jen nepodařený kompromis, s kterým se nedá nic moc dělat. Buď si zvyknout na neostré vidění do dálky a nebo zpět používat brýle. To bych ovšem nerad, protože přece jenom ty čočky jsou někdy bezva. Jen kdyby to tak fungovalo klidně i za ty větší peníze. Nemohu ale nikde najít na Vašem e-shopu ty biofinity multifocal?

Multifokální čočka je do jisté míry kompromis, ale pokud je kvalitně vybraná čočka a nedominantní na správném oku, tak je spokojeno až 85 % nositelů. Máte pravdu, že tyto čočky nejsou v e-shopu, ale k dostání jsou v ambulancích na objednání. Na stránkách jsou proclear multifokal, které jsou velmi podobné a kvalitní. Aplikace multifokální čočky v optice bez čekání je možná, a to zejména v Pardubicích... Pokud chcete vše na čas, pak je dobré se domluvit na aplikaci přímo s optometristkou (tel. 464 007 801). V Chrudimi doporučuji nově otevřenou optiku před poliklinikou.

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————