Pro váš zrak


Je nutná operace šedého zákalu ve vyšším věku?

30.11.2012 02:45

Je nutná operace šedého zákalu ve vyšším věku? Babička má 85 let, před 2 lety jí oční lékařka řekla, že má začínající šedý zákal a snad i zelený zákal a nyní jí stejná oční lékařka řekla, že má jít na operaci šedého zákalu. Babička je smířena, že hůř vidí, je nutné tento zákrok podstoupit ? Má ve svém věku strach.

Zákrok je prováděn pouze v lokální anestezii a je pro pacienta velmi málo zatěžující. Nechci tvrdit, že je zákrok nutný, ale šedý zákal postupem času progreduje až do slepoty. Přesněji oko jako takové je funkční, ale přes zcela zkalenou čočku tam nepronikne ani světlo. Zraková rehabilitace po operaci je velmi rychlá a přínos je velký. Zlepší se kvalita života, babička zase uvidí jasně... lépe se jí bude číst, koukat na televizi atd. Navíc třeba na Naší klinice se snažíme co nejvíce snížit stres a pacient může být celou dobu s doprovodem, tedy kromě těch 10-15 minut na sále.

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————