Pro váš zrak


Stav po operaci šedého zákalu

29.11.2012 20:56

Chtěl bych se vás zeptat. Byl jsem u vás na operaci šedého zákalu a po operaci přímo u vás. Chválil jsem. Ale jak mám dlouho kapat do očí po operaci. Snad ne až do důchodu. Navíc kapu na oční tlaky a to také do důchodu?

Flucon, který nyní aplikujete, dokapte (až vykapete celou lahvičku) a poté už by mělo být vše zahojené. Co se týče předepsaného timoptolu, tak ten Vám byl předepsán na vysoký nitrooční tlak, který byl během absolvovaných vyšetření zjištěn. Je možné, že ho máte již několik let a je to pro Vás fyziologické. Ale je to stav, který vyžaduje ještě dovyšetření. Proto máte před další kontrolou absolvovat perimetrické vyšetření a na jeho základě se rozhodne, zda budete tyto kapky kapat i nadále a nebo budou vysazeny.

Tým oční kliniky OFTEX Pardubice

 

 

 

Sponzorované odkazy

Nejlevnější kontaktní čočky na internetu najdete na prodej-cocek.czOční klinika Pardubice


 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

—————

Zpět


or

11.07.2012 12:58

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a jaké...

—————